понеделник, 13 юни 2011 г.

Римска баня SPA хотел село Баня

Термо СПА хотел Римска баня е разположен в Баня, 5 километра от Банско и Разлог. Модерен СПА център, два басейна с минерална вода, парна баня, сауна, масажни кабинети, фитнес зала, джакузи, вана на Клеопатра, СПА-капсула, турска баня хамам, вани, солариум, калолечение, фризьорски салон, маникюр, педикюр и комфортна зона за релакс.
Римска баня спа хотел лого


За хотел Римска баня


Римска баня хотел снимки фотогалерия
През лятото спа хотел Римска баня е изходно място за екскурзии и преходи из красивите природни забележителности на планините Пирин, Рила и Родопи. Термо СПА хотел Римска баня предлага отлични условия за рехабилитация и отмора, за спорт и развлечения, за почивка, ваканция, конференции, семинари, бизнес срещи и тийм билдинг. Хотел Римска баня е захранен изцяло с минерална вода от извора. Тя е с температура 58°С и с доказани качества за балнеолечение и профилактика на хронично-възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, както и за стари травми – счупвания, изкълчвания, натъртвания, ревматизъм, хронични гинекологични заболявания, възпалителни заболявания на нервната система, камъни в бъбреците, заболявания на черния дроб, стомаха, урологични и кожни болести- акне, псориазис, възпаление на дихателните пътища, както и хронични отравяния с тежки метали (радиоактивен стронций, церий и др.). Флуорът, който се съдържа в минералната вода, свързва радиоактивните метали и намалява тяхното вредно действие върху човешкия организъм.

Настаняване, цени, резервации - хотел Римска баня


Избери опция за настаняване

Виж други хотели:
Комплекс Елена къщи за гости
Хотел При Спаска
Къща за гости Бай Марин
Апартаменти Кацаров
SPA хотел Аспа Вила
Семеен хотел Крайпътен рай
Къща за гости Ирина и Иван

4 коментара:

  1. Термо СПА хотел Римска баня предлага уникални процедури с висококачествени продукти. Освен класически масажни терапии, в СПА центъра можете да опитате някои от най-новите световни тенденции в СПА процедурите, предлагани от СПА капсулата, както и на ароматни вани, с които ще се потопите в изцяло друг свят на блаженство и спокойствие. Клиентите на хотела, които искат максимално да се възползват от услугите в СПА центъра, могат да се насладят на специално създадените СПА пакети, които са както за намаляване на теглото, така и чисто разпускащи и тонизиращи.

    ОтговорИзтриване
  2. Ароматните вани в хотел Римска баня са водни процедури за лекуване и профилактика на различни заболявания. Придават яснота на ума, свежест, бодрост, здраве, сила, красота, подмладяват, придават приятен цвят на кожата, имат почистващ ефект и разкрасяват тялото и душата. В резултат на ароматните вани се подобрява функционалното състояние на органите и системите на организма, засилват се съпротивителните сили. Целебно въздействие оказва и приятната миризма на използваните отвари и етерични масла. Хотел Римска баня ненадминато СПА изживяване, съчетание на сауна, парна пара, инфрачервена топлина, хидромасаж, звук, аромати и светлина. Всички програми, изпълнявани в СПА капсулата – релаксация, детоксикация, редукция на теглото, премахване на целулит, премахване на стрес, тонизиране, закаляване и подмладяване, са разработени и се извършват под наблюдението на медицински специалисти.

    ОтговорИзтриване
  3. СПА центърът на термо СПА хотел Римска баня предлага богата гама от СПА процедури въздействащи на духа и тялото, чрез съчетание на минерална вода, подходяща музика, екзотични растения и масла. Изберете един от разнообразните СПА пакети, подготвени от нашите специалисти, които да се погрижат за Вас в едно от следните направления: • анти-стрес и релаксация;
    • реминерализация и възстановяване;
    • разкрасяващи козметични процедури за лице;
    • моделиране контурите на тялото;
    • лечение и профилактика на редица заболявания.

    ОтговорИзтриване
  4. Термо СПА хотел Римска баня разполага с два закрити и открити минерални басейна, с дълбочина от 1,00 до 1,50м., и от 0,8 до 1,00м. Двата басейна са със спасител, който следи за сигурността и спокойствието на почиващите. Минералната вода е с доказани качества за балнеолечение и профилактика на хронично-възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, както и за стари травми – счупвания, изкълчвания, натъртвания, ревматизъм, хронични гинекологични заболявания, възпалителни заболявания на нервната система, камъни в бъбреците, заболявания на черния дроб, стомаха, урологични и кожни болести - акне, псориазис, възпаление на дихателните пътища, хронични отравяния с тежки метали и др.

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации

Общо показвания